Boek nu
Boek nu

Zakelijke klanten

Waarom bij ons verblijven?

Zowel grote multinationals als lokale bedrijven die regelmatig buitenlandse klanten of eigen medewerkers in België moeten huisvesten voor kortere of langere periodes schenken ons reeds langer hun vertrouwen.

Ze beroepen zich daarbij op onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, het thuisgevoel dat van de inrichting en decoratie afstraalt en de uitstekende ligging. Comfort is key voor Getaway.

Contacteer ons om beschikbaarheden na te gaan, meer informatie te verkrijgen, prijzen aan te vragen en/of uw boeking te personaliseren naar uw wensen. Getaway streeft ernaar om u en uw collega's een ideaal verblijf te garanderen.

Enkele van onze klanten

Dhr. Ad De Kock
Nexum

Getaway is voor mij een ruim en schoon alternatief om op een heel centrale plaats in Leuven te verblijven.

Marloes Boersma
Van Gils

Al een aantal keer met plezier overnacht in Getaway studio's.

Het zijn nette ruime kamers, voorzien van goede bedden, een praktische badkamer en een schone keuken. Ligging is supercentraal.

Marek Musielak
skillcore

Zeer comfortabele en nette studio. Voor mij, als een business traveller, moet ik zeggen dat Getaway veel beter is dan een hotelovernachting. Volgende keer kies ik opnieuw voor Getaway.

Roman Kovalev
AB InBev

Getaway is een perfecte combinatie van prijs en kwaliteit om te overnachten in het centrum. Dit is veruit de beste optie om zowel alleen als met familie te reizen. Het personeel was zeer vriendelijk!

Leen Bleys
STUK

STUK werkt heel graag samen met Getaway. Ook onze artiesten zijn enthousiast: in plaats van een onpersoonlijke hotelkamer, komen ze terecht in een ruime studio met eigen keuken en leefruimte.

Emily G.
IMEC

De locatie is erg goed. De kamer was prima - schoon en met alles wat ik nodig heb om comfortabel te zijn. Er is een garage waar ik mijn fiets kon sluiten. Ik zou er graag weer verblijven.