Boek nu
Boek nu

Short stay in style

Zoveel meer dan een plaats om te slapen.

Getaway beschikt over luxueus ingerichte en volledig uitgeruste studio's, gericht op verblijven van één enkele nacht tot verschillende maanden. Alle studio's zijn strategisch gelegen in belangrijke Belgische steden die zowel zakelijk als toeristisch veel te bieden hebben.

Onze accommodaties vormen een zeer gewaardeerd alternatief voor de drukke en onpersoonlijke sfeer die vaak typerend is voor een hotel. De inrichting, aankleding en uitrusting van onze kamers is van die aard dat er steeds een warm thuisgevoel heerst.

Ook op vlak van luxe en comfort werd niets aan het toeval overgelaten. Zo beschikken de studio's over een afzonderlijke badkamer, een volledig uitgeruste keuken, een aangename werkplek, gratis wifi en een zithoek met sofa en kabelTV. De slaapruimte is moduleerbaar (extra zetelbed) in functie van de grootte van het gezelschap. Extra voorzieningen zijn mogelijk mits een kleine extra.

We hechten veel belang aan veiligheid en dit via een ultramodern en betrouwbaar sleutelsysteem en de aanwezigheid van CCTV camera’s in de gemeenschappelijke ruimtes.

Net als onze gasten houden ook wij van het milieu. Daarom werken we bij de constructie, inrichting en onderhoud van onze gebouwen zo veel mogelijk met milieuvriendelijke producten en technieken.

Getaway maakt gebruik van een gastenportaal waar toegang tot wordt verleend na uw boeking, dit om alles zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Op het Getaway gastenportaal kan u uw reservering wijzigen of upgraden, op voorhand betalen voor late aankomst, uw factuur en extra services aanvragen, … Vul je verwachtte aankomsttijd in en laat je check-in zo soepel mogelijk verlopen door de pre-check-in. Deze extra service maakt het managen van uw boeking zeer gemakkelijk en tijdsefficiënt.

Alle comfort dat je nodig hebt

Kookgerei
Keukengerei
Opgemaakt bed
Handdoeken
Gratis wifi
Microgolf
Frigo
Flatscreen
Strijkijzer
Haardroger
Sofabed
Videofoon
Bestek
Camera bewaking
Parking beschikbaar

Onze extra's

Huur parking

Afgesloten parkeerruimte met videobewaking is beschikbaar. Prijs is afhankelijk van de locatie. Reserveer tijdig.

Handdoeken en bedlinnen

Handdoeken en bedlinnen worden gratis ter beschikking gesteld en ververst op weekbasis. Wenst u sneller te verversen, dan kan dit tegen 7,5 Euro per extra verversbeurt.

Studio poetsen

De studio's worden elke week gepoetst. Wenst u dat dit vaker gebeurt, dan kunt u meer poetsbeurten aanvragen, aan de prijs van 15 Euro per extra poetsbeurt.

Lazy Sunday

Wij bieden onze gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van de Lazy Sunday formule waarbij uitchecken kan tot 13h tegen een kleine meerkost van 15 Euro.

Babybed

Babybedden zijn beschikbaar voor onze jongste gasten aan eenmalige kost van €15.